Waar kan Anderzicht je mee helpen?

Anderzicht Paardencoaching wil je graag helpen om meer inzicht te krijgen in waar je tegen aanloopt in je dagelijks leven. Ook kan Anderzicht Paardencoaching je helpen om een andere kijk op een bepaalde (levens)situatie te krijgen. Daarnaast kan paardencoaching inzicht geven in het stellen van gezonde grenzen. Paardencoaching kan je helpen deze gebieden helder voor je te zien.

Paardencoaching is een zeer goed hulpmiddel om de achtergrond van de keuzes die je maakt te verhelderen en om jouw levensdoelen beter in beeld te krijgen. Het uiteindelijke doel van een coachingssessie is meer en makkelijker tot ontspanning te komen, je minder zorgen te maken en met meer helderheid de toekomst tegemoet te zien. Hierdoor kun je meer uit het leven halen en meer genieten van wie jij bent.

Onderwerpen waar Anderzicht Paardencoaching je mee kan helpen zijn:

13937903_1645436029101852_3730695963530917071_o
  • Zelfontwikkeling
  • Vergroten van zelfvertrouwen
  • Grenzen aangeven
  • Vergroten van je weerbaarheid
  • Steviger in je schoenen staan
  • Een positieve draai aan het leven geven
  • Andere persoonlijke vraagstukken

Anderzicht Paardencoaching biedt de volgende mogelijkheden: 

Ben je nieuwsgierig naar wat paardencoaching inhoudt en of het wat voor jou kan betekenen, dan is een Snuffelsessie wellicht iets voor jou. 

Heb je een concreet vraagstuk waar je mee aan de slag wilt, dan is een losse sessie een goed idee. 

Vind je het prettig om gedurende een langere periode aan een bepaald onderwerp te werken dan is een traject misschien iets voor jou. Een traject bestaat uit drie sessies. 

Een sessie bijboeken is in overleg altijd mogelijk. 

Wat kan ik van Anderzicht paardencoaching verwachten?

Een sessie duurt ongeveer een uur. Je krijgt uitleg en maakt kennis met het paard. Je staat, loopt of voert praktische opdrachten uit met het paard. Het paard spiegelt je en dit wordt vertaald door de coach. De coach stelt je vragen, bijvoorbeeld over wat het paard je laat zien en of hetgeen het paard je laat zien ook herkenbaar is in je eigen leven.

Onderwerpen die naar voren kunnen komen zijn bijvoorbeeld:
Hoe kom ik over?
Wat zijn mijn sterke en mindere kanten?
Wat voor effect heeft mijn gedrag en is dat helpend of belemmerend voor mij?

Ook kan het gewoon fijn zijn om bij het paard te staan en alle zorgen en problemen even los te laten. Niks hoeft in een sessie. Er is ruimte om jezelf te zijn.